zondag 19 juni 2016

Dag 23. Obanos - Logrono

Hallo, vanmorgen heel vroeg opgestaan , moesten daar om 8 u buiten zijn. Kwart voor 8 vertrokken , en afscheid genomen van Ursula en Duits meisje. Richting Puenta la Reina, echt een pelgrimsdorpje, met mooie brug en mooie oude straatjes. Verder richting Estella, daar ook een hele tijd rondgehangen, met onze fiets in de lift naar de kerk en een klooster , zeer mooie rozentuin. Onderweg een pelgrim wandelaar uit Texas tegengekomen, hij kwam hier wandelen omdat het daar te heet is, en daar iedereen met de auto rijdt, Hier had hij meer gezelschap, en ook voor de cultuur. Dan richting Los Arcos, op de kerktorens in de streek zie je veel ooievaars op hun nesten zitten. Heel veel brem langs de weg, die zeer mooi in bloei staat,en lekker ruikt. Veel graanvelden, die allemaal al een gele kleur hebben. Een Engelsman noemde het de golden fields. Dan Logrono,waar we slapen hebben gevonden in weer een albergue. Vandaag bijna heel de dag geklommen , en toch 73 km op de teller. WEETJE VAN DE DAG: heel de dag droog, en in de namiddag ZON ! Groetjes

5 opmerkingen:

  1. hallo, blij dat alles nog steeds goed gaat.het zou leuk zijn als jullie er eens bijschreven hoeveel km je al op de teller hebt staan.
    en hoeveel nog te gaan?verder nog alle s6 en tot de volgende
    Greet en Fons

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben 1730 km op de teller en we moeten nog 692 km fietsen. Groetjes Jef en May

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  2. Amai, 73 km en dat in volle klim. Blij dat voor jullie de zon is gaan schijnen, hier ist weeral regen. Hopelijk kunnen we jullie nog volgen als we gaan fietsen want jullie doen dat wel fantastisch goed.
    Compostela hou je klaar want May en Jef komen eraan!
    Geniet er nog van!
    Ik moest van de Marc zeggen dat je nog niet naar huis kunt komen want brug 8 is afgesloten ( ge kent hem toch hééééé)
    Groeten M/L

    BeantwoordenVerwijderen